Vymáhání pohledávek §§§

12.03.2013 11:02

Vymáhání pohledávek pro klienta vykonáváme na základě mandátní smlouvy za použití § 556 a násl. Obchodního zákoníku.

Řešíme vztah věřitel-dlužník mimosoudní cestou s odborným a profesionálním přístupem. Při tomto řešení vymáhání pohledávek spojeného s fyzickým kontaktem přímo v terénu, současně s využitím našich informací o daném subjektu, dbáme na zachování dobrého jména klienta.

Vítejte na stránkách naší firmy ,která se zabývá nejen zprostředkovatelskou činností ,ale spolupracujeme s několika  Dražebními  a vymáhacími  kancelářemi  (dále jen. - vymáhání dluhů.)

Dovolte nám se představit.

Česká firma Zprostředkovatelská a stavební   se již řadu let specializuje,kromě zprostředkovatelské činnosti  na mimosoudní vymáhání pohledávek a odkup pohledávek a to s několika partnery.. Při vymáhání dluhů máme velmi vysokou úspěšnost .. Striktně dodržujeme zákon, i přesto dokážeme dlužníka přimět k zaplacení pohledávky. Vymáhání dluhů i odkup pohledávek provádíme převážně na území České a Slovenské republiky. Sídlem naší firmy  je Litoměřice . Chcete-li využít našich služeb nebo se osobně informovat, kontaktujte nás.

Co Vás může zajímat:

Co nám zaplatíte

Vzhledem k vysoké úspěšnosti vymáhání pohledávek neplatíte zálohy předem - platíte až tehdy, podaří-li se nám pohledávky z dlužníka "dostat" nebo pohledávky prodat. To znamená, že budete platit až z peněz, které vymůžeme. Většinou se s našimi klienty domluvíme na platbě v procentech z vymožené částky (5-30%). Na své pohledávky máte nárok a vymáhání dluhů s naší firmou vám pomůžeme  vaše pohledávky vyřešit. Tak neváhejte.

Metody vymáhání dluhů

Ať už jste VĚŘITEL nebo DLUŽNÍK , nemusíte se bát, že bychom při vymáhání dluhů porušovali zákon. Přesto máme své způsoby, jak dlužníky motivovat k zaplacení. Na druhou stranu dlužníci mají možnost se s námi domluvit na splátkovém kalendáři. Zprostředkováváme také EXEKUCE . Velmi  rozšířeně spolupracujeme s Dražební a vymáhací kanceláří s.r.o., která získává podklady k exekucím a pomáhá nám realizovat veškeré úkony, které souvisejí s nařízením exekuce.

Pohledávky Celá ČR a SR

Vymáhání dluhů, postoupení pohledávky, odkup pohledávek i poradenství. Tím vším se zabýváme již od roku 2003. A stále úspěšněji. Sídlem naší firmy  je  Litoměřice ,ale také  významného partnera pro vymáhání pohledávek a odkup pohledávek  máme Plzeň, pobočky však jsou i v dalších městech (Praha, Brno, České Budějovice, Kutná Hora a Bratislava). Pracujeme rychle, efektivně, profesionálně a diskrétně. Máte-li jakékoliv dotazy, jednoduše nás   kontaktujte . Rádi a ochotně Vám poradíme, případně si domluvíme informativní schůzku. Těšíme se na oboustranně výhodnou spolupráci!

profesionalita, diskrétnost, rychlost

Krédem našich společností je hlavně profesionalita, diskrétnost, rychlost a fakt, že si neúčtujeme žádné zálohy ani jiné poplatky i v případě, že Vám nemůžeme z jakéhokoli důvodu pomoci. Ve většině případech je naše odměna splatná % a až z peněz, které pro Vás z Vaší pohledávky získáme vymožením nebo jejím prodejem.

Přesvědčte se sami a kontaktujte nás! Již zítra Vás mohou navštívit naši pracovníci a nabídnout Vám cenu za Vaši pohledávku.

 mýty o vymáhání dluhů

Motto: Neexistuje žádný důvod, proč by Vaši platící klienti měli doplácet na neplatiče.

U mnohých svých klientů se na začátku naší spolupráce setkáváme s nejrůznějšími jejich předsudky ohledně vymáhání pohledávek za svými klienty. Tímto článkem bychom rádi některé tyto rozšířené mýty o vymáhání pohledávek vyvrátili. Tím, že se ve své praxi věnujeme i správě a vymáháním pohledávek vzniklých v souvislosti s podnikáním, máme ověřeno, že níže uvedená pravidla platí ve všech oblastech podnikání.

V první řadě je třeba zdůraznit, že pokud Vám někdo dluží peníze, tak je naprosto legitimní dlužníka upomínat o vyrovnání dluhu. Pokud dlužník ani po několika výzvách svůj dluh nevyrovná, pak Vám nezbývá, než se obrátit na soud a příp. následně na exekutora.

Mýtus pro tento týden:

Mýtus č. 2 - Vymáhání malých částek se nevyplatí

Stejně jako Dopravní podniky vymáhají několika set korunové pokuty od černých pasažérů, tak i Vy můžete soudní cestou vymáhat už částky v řádech stovek korun. Důvod tohoto postupu je naprosto zřejmý - pokud by Dopravní podniky dluhy z pokut efektivně nevymáhaly, tak se počet černých pasažérů rapidně zvýší. Nevymáháním dluhů vzniká precedens, který může ohrozit i Vaše podnikání. Stejně jako neexistuje horní hranice pro výši žalované částky, tak neexistuje ani minimální částka, jež je možno vymáhat soudní cestou.

 

Proč využít našich služeb pro vymáhání pohledávek?

  • Neúčtujeme náklady spojené s vymáháním pohledávek.
  • Výše odměny je závislá na výši a stavu pohledávek, tj. 2-28 %. Splatnost odměny je po úspěšném vymožení pohledávky.
  • Úspěšnost vymáhání pohledávek se pohybuje mezi 80-90 %.
  • Naše síly jsou rovnoměrně rozloženy po celé ČR, SR a několika zemích Evropy.

 

Máte pohledávky za svými odběrateli? Připadá Vám, že zákon je na straně dlužníka? Proč se dostávat do finančních problémů díky neukázněnosti některých „spoluobčanů a podnikatelských subjektů“? Nemáte-li zájem nadále čekat, s jakým výsledkem dopadne soudní řešení Vaší pohledávky, či se vůbec pouštět do boje s naším právním systémem, pak jste správně na našich stránkách. Vyřešíme Vaše pohledávky.

Garantujeme vysoce profesionální přístup opřený o dokonalou znalost obchodního, občanského a trestního práva.

pohledávky, odkup pohledávek, vymáhání pohledávek

V oblasti vymáhání pohledávek fungujeme již od roku 2003 a za tuto dobu jsme vyvinuli vysoce účinný systém. Nevymáhejte pohledávky sami. Jestli hledáte výkup pohledávek (odkup neboli odkoupení pohledávek) nebo vymáhací agentury, které vše rychle vyřeší, obraťte se na nás.

Poradíme Vám, jestli je pro Vás vhodnější prodej pohledávek nebo postoupení pohledávek. Pokud se rozhodnete pro prodej pohledávky, nepříjemnou situaci vyřešíte sice rychleji, než při postoupení pohledávky, ale i toto řešení nabízí mnohé výhody.

Naši externí  spolupracovníci  Vám všechny možnosti rádi zdarma vysvětlí a pomohou vybrat vhodnou variantu.

Mezi naše služby patří mimo jiné také správa pohledávek, detektivní služby nebo exekuce.